Restaurant Pavillon Terre-Mer
RESTAURANT PAVILLON TERRE-MER
Elke avond heten wij onze gasten welkom in ons stijlvolle restaurant voor een verfijnd suggestie-menu geserveerd met aangepaste wijnen. Onze Chef Sébastien Charlemagne serveert een traditioneel Belgisch-Franse keuken met een moderne tint: een verscheidenheid aan overheerlijke gerechten op basis van kwaliteits- en seizoensproducten. A la carte gerechten zijn ook steeds beschikbaar en wij gebruiken uitsluitend vissoorten vanuit de Noordzee. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzame gastronomie en visserij. Laat je tot slot verleiden door een glas kwaliteitswijn of proef één van onze vele Belgische bieren.
Feest vieren in een gezellige familiale atmosfeer en vooral het “thuis gevoel” worden door onze bezoekers ten zeerste geapprecieerd! Door de diversiteit van het hotel kan ook uw zakendiner bij ons perfect plaatsvinden: besprekingen of vergaderingen zullen steeds in een gemoedelijke sfeer en omgeving doorgaan, voorafgegaan van een aperitief in onze bar of als afsluiter van de avond in het salon.