Menukaart Februari
Restaurant Pavillon Terre-Mer
Voorgerechten
Huisgemaakte eendenleverpaté
chutney van mango, warm klein briochebroodje, gelei van muscat 29
Langoustines gebakken in olijfolie
variatie van selderij, visbouillon met gember 30
Garnaalkroketten van onze kust
geserveerd met een koude saus van gerookte paprika 28
Hoofdgerecht
Rundsvlees filet “Rossini”
variatie van driekleurige wortelen, aardappeltjes gebakken in geklaarde boter 44
Hazenrug
courgette, raapjes en gebakken seizoenschampignons met pepersaus 43
Kabeljauw filet
gegratineerde tomatenpuree, Parmezaanse kaas, basilicum botersaus, gestoofde jonge spinazie 32
Zeetong “Petit Bateau”
op de wijze van de chef 42
Dessert
Crème brûlée, bourbon vanille
Paris-Brest met roomijs
Seizoensfruit met huisgemaakte sinaasappelsiroop
Trilogie van kazen met garnituur
€ 15
*Vegetarische suggesties op aanvraag
Vanwege de duurzame visserij kan het voorkomen dat bepaalde visgerechten niet meer beschikbaar zijn.
In dat geval wordt een evenwaardig visgerecht aangeboden. Dank u voor uw begrip.