Menukaart Februari - Pavillon Du Zoute
Menukaart Februari - Het familiale hotel Pavillon du Zoute verenigt al jaren traditie met kwaliteit waarbij een uitstekende service en een vriendelijk onthaal vooropstaan.
Lees meer

Menukaart Februari

Restaurant Pavillon Terre-Mer

 

Voorgerechten

 

Huisgemaakte eendenleverpaté
chutney van mango, warm klein briochebroodje, gelei van muscat    29

Langoustines gebakken in olijfolie
variatie van selderij, visbouillon met gember   30

Garnaalkroketten van onze kust
geserveerd met een koude saus van gerookte paprika    28

 

Hoofdgerecht

 

Rundsvlees filet “Rossini”
variatie van driekleurige wortelen, aardappeltjes gebakken in geklaarde boter    44

Hazenrug
courgette, raapjes en gebakken seizoenschampignons met pepersaus     43

Kabeljauw filet
gegratineerde tomatenpuree, Parmezaanse kaas, basilicum botersaus, gestoofde jonge spinazie     32

Zeetong “Petit Bateau”
op de wijze van de chef    42

 

Dessert

Crème brûlée, bourbon vanille

Paris-Brest met roomijs

Seizoensfruit met huisgemaakte sinaasappelsiroop

Trilogie van kazen met garnituur

€ 15

 

*Vegetarische suggesties op aanvraag
Vanwege de duurzame visserij kan het voorkomen dat bepaalde visgerechten niet meer beschikbaar zijn.
In dat geval wordt een evenwaardig visgerecht aangeboden. Dank u voor uw begrip.